tisdag 4 november 2008

tankar. indeed.

leo

Jag är trött på bloggvärlden. Den är inte intressant längre och ingenting är häpnadsväckande. Tomma personligheter startar bloggar, gömmer sig bakom ord och har en bloggdesign som är mer komplicerad än hjärnan bakom den. Jag skulle vilja kalla det slentrian och samma gamla visa.

Shecity partar och jobbar, Blondinbella har äntligen fyllt 18 och har tusen bollar i luften och Elin Kling är antingen i New York eller ute på stan och plockar. Och det är ingenting fel med det. Men jag blir lite trött på att läsa om det. Jag blir lite trött på mig själv som lägger ner tid på att läsa det. Att jag vareviga dag klickar mig in för att se nya uppdateringar och läsa något som jag egentligen skiter fullständigt i. Jag blir trött på hela grejen. Trött. Trött. Trött. Ytterst få bloggerskor är fortfarande intressanta och gör mig glad. Ytterst få människor säger mig fortfarande någonting och ytterst få berör. På sitt eget lilla sätt.

varför sitter jag själv här och skriver? För att det inte finns någon bättre arena. Än. Det är ett ultimat verktyg att få ut lite kreativitet, att kunna uppdatera nära och kära om vad som händer och att jag lever. Trots att jag är 40 mil bort. Jag önskar just nu att jag var smart nog att fundera ut någonting annat. Komma på något nytt. Men det är ganska tomt. Och jag har ingen att spinna idéer med.

1 kommentar:

Ms Shallow sa...

Har slutat läsa cirka 90% av alla de bloggar jag en gång läste, vilket förmodligen är symptomatiskt på det du beskriver, hur enformigt, likriktat och tråkigt allt har blivit. Eller så är det jag som förändrats och helt enkelt inte gillar bloggar längre.