tisdag 3 maj 2011

Uppsats & spydagböcker

Dagen har hittills bjudit på en mix av hundgos och uppsatsarbete. Krampen i fingrarna tycks ha släppt lite iallafall och jag ska nog knattra vidare ett tag till. Igår blev det inte vidare mycket gjort efter jag hade varit hos veterinären med lilla Iris, ett besök som gick ganska bra. Hon skötte sig fint och väger 4,1 kilo. Dessvärre verkar min lilla docka ha magkatarr, men det enda sättet att diagnostisera det är med gastroskopi, som bara genomförs med narkos, och det känns inte speciellt nödvändigt med tanke på att hon mår bra och är hälsosam även om hon spyr ibland. Så, vi ska försöka hitta ett perfekt foder till henne istället och jag ska föra spydagbok för henne. 4 veckor till med det fodret vi har nu, och sedan ytterligare fyra veckor med ett annat. Efter det blir det jämförelse med respektive spydagbok. Japp, så jobbar vi.

Nehe ni, nu var det uppdaterat på Iris-fronten så jag ska återgå till min kära uppsats. Om två veckor ska råmanus in, pepp-pepp-pepp!

1 kommentar:

Anna sa...

usch då! inte kul! hur mår iris nu? 4,5 kg var minsann en lätt dam, bara mycket päls på henne;)? eller så är det jag som har tjock-kissar....